Rólam

Azok kedvéért, akik tudni kívánják, hogy ki nyomkodja a billentyűzetet, a fejezetek megírásakor, elhoztam ezt a rólam szóló ,,cikket". Csak akkor olvasd el, ha felkészültél rám, egy sokkoló egyénre.

Az oldalon a Satin felhasználónevet használom, ám valójában Url Izabell néven láttam meg a napvilágot.
Itt szólíthattok Yuukinak is, ha nem gond! :33

Belsőre dark stílusú vagyok, de kívül inkább olyan, mint mindenki más. Különcnek tartom magam, mivel hát...nem sokban hasonlítok a kortársaimra, és ezt nem csak különcködésből mondom. Nehezen tudok eligazodni a ,,mai fiatalokon." Van egy-két igazán jó barátom, akik elfogadnak a dilisségeimmel együtt, na értük tűzbe tenném a kezem. A leges-legjobb barátnőmet Zsófinak hívják. :3 Neki ezer köszönet minden együtt töltött percért.

Írói pályára készülök, és a lehető legtöbb mindent meg is teszek azért, hogy ezen ambícióm végül beteljesedjen. Számomra ez egy különleges ,,élet"érzés. Ezen keresztül el tudom mesélni az embereknek másságomat, és át tudom adni az érzelmeimet, gondolataimat. Imádom a választékosan megírt történeteket, és azt, amikor én is megpróbálkozom így alkotni. Nekem ez felér a varázslattal. Amikor az agyamból kipattannak a karakterek... az egy különleges érzés. Nem vagyok anya, de ezt az anyasághoz hasonlítanám.
Mikor megalkotok egy karaktert, az olyan mintha életet adnék egy gyermeknek. Én nevezem el, és alakítom a sorsát, és én döntöm el, hogy ki/mi lesz belőle. Sokan a rosszakat szeretik egy könyvben. Én azt gondolom ez azért van, mert ,,mi" írók, még ha tudjuk is, hogy teremtményünk ,,nem mindig kedves," meglátjuk benne a jót. És ezt az olvasókkal is érzékeltetjük. Pont ezért lehet egy negatív szereplő olykor a legszimpatikusabb.

Nos, hogy ezt elmondtam beszámolok a hobbijaimról és egyebekről:

Van egy kutyám, akit Kókusznak hívnak. Máltai Selyemszőrű. :3 Ő a napom 24 órájából 20-at legalább követel. :D Rajta kívül persze vannak más elfoglaltságaim is. Például szeretek rajzolni, és táncolni is. Na meg írni, (minő meglepő :D) és énekelni (erre még nem készült fel a világ...XD) Olvasni is szoktam, meg honlapot szerkeszteni. És magányosan elmélkedni! ^^

Hát ez voltam...Remélem tetszett, de ha nem, akkor sem tudok mit csinálni! :D

Ha szimpi voltam nyugodtan írj mailt! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóim ♥