2015. április 13., hétfő

Kiborulásom!!!

Sziasztok!^^

Először is a cserét ,,visszaigazolóknak" üzenem, hogy pár perc és mindenkit kiteszek, csak kisebb elcsúszásban vagyok az utóbbi napokban! ;)

Ma orvosnál voltam, meg fontos dolgozatokra készültem, (tehát nem a lábamat lógattam...sajnos. :D) és mikor belépek a Gmail fiókomban egy Panasz című levél fogad... Hát elsőre nem igazán tudtam mit kezdeni a a dologgal, és nem is értettem, hogy mit panaszolhat be bárki is, így megnyitottam a levelet. Egy Hanna nevű lány írta nekem, és azt azért szögezzük le, hogy elég alpári stílusban, amit szintén nem tudok még mindig hova tenni.
Idézem, ezt írta: ,,Mégis mi a francot képzelsz te, hmm? Nem vagy akkora sztár, hogy bárkit megvárakoztathass! Napok óta várjuk a kövi fejezetet és te még a képedet sem tolod ide az oldalra! Tudod mit, mostmár leszraom, ahogy te is minket! Többet nem foglak olvasni...ennyi!"

Hát ez durva...ez volt az első reakcióm! Ez a hobbim, az írás nekem nem a fő állásom, amit kötelezően űznöm KELL! Hanem egy kellemes időtöltés, amit szeretek megmutatni másoknak is, pár napig nem volt új rész annak köszönhetően, hogy nem értem rá! De ezért nem kell mindjárt kivégezni és lehordani a sárga földig... Van, hogy az embernek hosszú-hosszú hetekig ihlete sincs, és nem erőlteti, mert annak a terméke csak rossz lenne. Nem mentegetőzöm, mert nincs miért. Itt vagyok, válaszolok a chates dolgokra, nézem a kommenteket és írok ehhez hasonló bejegyzéseket!

Figyelj Hanna! Megtehetném azt is, hogy egy privát Word dokumentumban előrizgetem a Hibridet, és az ég világon senkinek meg nem mutatom, mert ugyebár ez is egy lehetőség! Én kifejezetten örülök ha vannak olyanok akik boldogan és izgatottan várják a következő fejezetet, DE! ezt én tényleg nem tűröm. Te semmit nem teszel azért, hogy ezt elolvashasd, én mégis órákat szöszmötölök egy-egy rész tökéletesítésével. Tudod én sem egy robot vagyok, aki a fejezetgyártsára specializálódott, ezért nekem dolgoznom kell, mert az írás egy külön szakma! Majd holnaptól összetűzöm a lapokat, kimegyek az út szélére és minden jöttmentnek eladom több mint 3000 Ft-ért, én jobban járok...

Mellesleg tudod mit, jó! Ne nézz be ide többet! Én rendkívül szeretem és megbecsülöm az olvasóimat, és szükségem is van rájuk!^^ De egy olyan illemet nem tudó, követelőző emberre, mint te nincs! Lekötelezel vele ha az én szellemi termékeimet úgymond nem fogyasztod tovább! A bloghoz még érdemben úgysem tettél hozzá semmit. Nem kommentelsz, nem chatelsz és nem is iratkozol fel...Ne haragudj én elsősorban velük tudok számolni!

Ne haragudjatok, hogy az agyament kiborulásomat kell olvasnotok, de eddig-eddig-eddig vagyok már a sok tirpákkal, akik elszabadultak az internet világában. A design blogokon is mit művelnek egyesek...nem hogy nem köszönik meg, de kérni sem tudnak...Na szóval ez szörnyű!

Hannának  meg még egyszer üzenem, hogy nem kell ide járni olvasni! Menj be a könyvesboltba és vedd meg jó drágán! Akkor az egészet várakozás nélkül elolvashatod. Annyit súgnék még meg, hogy akkor sem írhatsz levelet a szerzőnek ha nem hozza ki egy héttel később a második kötetet!

Bocsi, hogy ha keményen fogalmaztam, de nem tűröm, hogy bárki is így, ilyen kulturálatlan stílusban írjon nekem! :) A Ti véleményetek is fontos! Kommenteljetek!^^


5 megjegyzés:

  1. Kedves Satin!

    Én is csak annyit bírok mondani, hogy durva. Nem értem egyesek miért ilyen kulturálatlanok. Az írók is emberből vannak, nem pedig robotok, akik kétóránként kiraknak új részt.

    Gwen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy egyet értesz velem, és köszönöm a megértést!^^ Igen...sajnos ez az, amit a legtöbb ember nem képes aggyal felfogni! :(

      Törlés
  2. Szia Satin!
    Az ilyen emberekel nem kell foglalkozni, hiszen szerintem nem is írnak blogot, hogy meg tudják azt érteni, hogy milyen nehéz a blogírást és a magánéletet különböztetni, vagy, mindkettővel annyira foglalkozni, hogy az pont tökéletes legyen mindenkinek. Ez már velem is megtörtént, hogy nem hoztam részt x időn belül és E-mail-en elhordott mindenek az illető! Őszintén megmondva, nem voltam igazán kedves mikor vissza írtam neki, de, ha megérdemelte mért ne?
    Röviden csak annyit mondok, hogy egyetértek veled!
    #D.B#

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!^^
      Igen, lehet, hogy igazad van, és tényleg még elképzelni sem tudják, hogy ez nekünk mennyi időt felemészt! És igen...én sem a kedves énemet elővéve válaszoltam! :D

      Köszönöm, hogy egyetértesz! :)

      Törlés
  3. Szia Satin!
    Szerintem ha valaki szeretné hogy legyen új rész az leírhatja szépen is. Az ilyen emberekkel egyszerűen nem kell foglalkozni.

    VálaszTörlés

Kedves olvasóim ♥